Charlottaa varten leivoin sitruunaisen kääretortun, joka on hyvänmakuista ihan siltään kahvipöydässä.
4 kananmunaa
1½dl sokeria
1½rkl perunajauhoja
3rkl luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1tl leivinjauhetta
n. 1 prk lemon curd-sitruunatahnaa
1½dl sokeria
1½rkl perunajauhoja
3rkl luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1tl leivinjauhetta
n. 1 prk lemon curd-sitruunatahnaa
Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Siivilöi kuivat aineet joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada uunipellille, jonka suojana on leivinpaperi. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 8-10- minuuttia, kunnes kääretorttu pohja on kauniin kullanruskea.
Kumoa kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota hetken päästä leivinpaperi torttupohjan päältä. Levitä sitruunatahnaa hieman jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle. Anna vetäytyä yön yli.
Kumoa kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota hetken päästä leivinpaperi torttupohjan päältä. Levitä sitruunatahnaa hieman jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle. Anna vetäytyä yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti