Pitkäperjantain lounasruoaksi valmistin possun ulkofileetä uunissa. Samalla hautui sipulia ja possun kera tarjottiin riisiä, valkosipulista kesäkurpitsapaistosta sekä tomaatti-sipulisalaattia.
n. 1 kg possun ulkofilettä
1 mustapekka-juusto
1-2 isoa sipulia
2rkl voita
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 dl vettä
1 mustapekka-juusto
1-2 isoa sipulia
2rkl voita
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 dl vettä
Kuori ja leikkaa sipuli puolirenkaiksi. Laita uunivuoan pohjalle ja ripottele päälle suola sekä sokeri. Laita sipulin päälle vielä voinokareita.
Leikkaa possuun 10 viiltoa ja juusto 10 palaseksi. Laita juustopalat viiltoihin ja nosta uunivuokaan. Lisää vesi. Paista filettä 150 asteessa 1kg/h.
Leikkaa possuun 10 viiltoa ja juusto 10 palaseksi. Laita juustopalat viiltoihin ja nosta uunivuokaan. Lisää vesi. Paista filettä 150 asteessa 1kg/h.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti