perjantai 29. maaliskuuta 2013

Muussattua ruohosipulinmakuista perunaa

Näin keväällä näköjään ruoho- ja kevätsipuli ovat kovassa käytössä. Nyt laitoin ruohosipulinmakuista tuorejuustoa muussattua perunaa mehevöittämään. Olisipa tähän sopinut myös kevätsipuli!

Rosamunda-perunat keitetään runsassuolaisessa vedessä ja valutetaan. Sitten joukkoon reilusti tuorejuustoa ja karkeaksi muusiksi. Sitten vain pöytään ja porukka syömään. Kyllä maistuu!


1kg rosamunda-perunoita
vettä+reilusti suolaa
2kpl (á 150g, rinkulamallinen pakkaus) ruohosipuli-tuorejuustoa
 
Muusiin ei tule nestettä, mutta siitä tulee rasvaisen tuorejuuston avulla yllättävän notkeaa. Jos haluat notkeampaa, niin voit toki lorauttaa tilkan kermaa sekaan. Ja tietenkin sekaan sopii myös tuore ruohosipulisilppu korostamaan makua. Tämän muussatun perunan kanssa tarjosin valkosipulista kanaa, joten muusi ei tarvinnut lisämakua.

Ei kommentteja: