Kylläpä meillä suu napsasi, kun pistelimme pottuja, kesäsalaattia ja paistettua kuhaa heinäkuisena sunnuntaina. Nam nam, ihan hirviän hyvvää :)
1kg uusia perunoita
vettä+suolaa keittämiseen
voita omantunnon mukaan
ripaus suolaa
1-2 kesäsipulia varsineen
1 ruukku tai ½ nippua tuoretta tilliä
vettä+suolaa keittämiseen
voita omantunnon mukaan
ripaus suolaa
1-2 kesäsipulia varsineen
1 ruukku tai ½ nippua tuoretta tilliä
Raaputa perunoista kuoret ja keitä suolavedessä kypsiksi. Jätä keitinvedestä kattilaan sen verran, että sitä on perunoita noin puoleen väliin saakka. Lisää joukkoon voita makusi mukaan, ripaus suolaa ja silputtu sipuli. Kiehauta ja lisää lopuksi silputtu tilli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti