sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Grilliherkkuja kesältä 2011

Tosi kiva, kun taloyhtiössämme on kaasugrilli, jota voi halutessaan käyttää. Vietimme heinäkuun ensimmäistä sunnuntaita grillaillen. Samalla grillasin omaa nahkaani niin, että uutta on saanut luoda tilalle. Auts!

Söimme viljapossun filepihvejä, jotka maustoin savunmakuisella barbeque-kuivamarinadilla, broileri-pekonivartaita, Ukkopekka-grillimakkaraa sekä grillattuja kasviksia ja maissia. Lihalle tein kaksi grillivoita: yrttisen, jossa oli valkosipulia, oreganoa ja rosmariinia sekä auraisen, jossa oli aura pehmeä levittyvää sekoitettuna voihin. Lisäksi tarjolla oli vielä Lidlin perunasalaattia, jossa ranskankerma-ruohosipulikastike.

Voi, että oli hyvvää!

Ei kommentteja: