Kaveriksi linssi-kasvishöystöä ja nokare creme fraichea hieman tulisuutta laimentamaan.
500g possun ulko-/sisäfilettä
2 chipotlea (savustettua chiliä)
1rkl tuoretta timjamia
2rkl rypsiöljyä
1rkl sherryviinietikkaa
2tl hunajaa
ripaus suolaa
2 chipotlea (savustettua chiliä)
1rkl tuoretta timjamia
2rkl rypsiöljyä
1rkl sherryviinietikkaa
2tl hunajaa
ripaus suolaa
Kuutioi liha. Hienonna chipotlet ja sekoita ne muiden marinadiainesten kanssa sekaisin. Laita lihakuutiot marinadiin ja anna maustua vuorokausi jääkaapissa.
Liota puiset varrastikut ja pujota lihapaloja tikkuihin. Paista uunin grillivastuksella grillausalustalla 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.
Liota puiset varrastikut ja pujota lihapaloja tikkuihin. Paista uunin grillivastuksella grillausalustalla 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.
2 kommenttia:
Olipas tämäkin herkullista!
Kiitti! :) Tykkäsin erityisesti tuosta lisäkkeestä!
Lähetä kommentti