Ihanaa, jos kiinnostuit pelkän otsikon takia :) Rytmiryhmä vain puuttui, muuten ruoka sai miltei lanteen liikkeelle.
Taas hieman tuskaisena mietin, mitähän sitä tänään syötäisiin. Onnekseni jääkaapissa oli tarvikkeet valmiina, illalle kun oli muutakin hommaa! Tämä valmistui vielä tosi nopeasti ruoaksi saakka. Teen kyllä toistekin!
1pss (250g) pakastekukkakaalta
1rs (300g) broilerin filesuikaletta (maustamaton)
2rkl öljyä
3tl currytahnaa (esim. Rajah)
1 sipuli silputtuna
3 valkosipulinkynttä silputtuna
ripaus cayennepippuria
mustapippuria myllystä
1dl pakasteherneitä
2dl ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia
1rs (300g) broilerin filesuikaletta (maustamaton)
2rkl öljyä
3tl currytahnaa (esim. Rajah)
1 sipuli silputtuna
3 valkosipulinkynttä silputtuna
ripaus cayennepippuria
mustapippuria myllystä
1dl pakasteherneitä
2dl ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia
Ota pakastekukkakaali sulamaan jääkaappiin edellisiltana ja broileri huoneenlämpöön siksi aikaa, kun valmistelet ruoanlaittoa mm. silppuamalla sipulit.
Kuumenna öljy ja currytahna pannulla (käytin wokkia). Nosta pannulle broilerin filesuikaleet ja sekoita. Lisää sulanut kukkakaali ja silputut sipulit. Sekoita aineksia, että ne kypsyvät tasaisesti.
Mausta cayennepippurilla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon pakasteherneet ja sekoita. Kun broileri on kypsää, lisää ranskankerma.
Halutessasi voit tarjota lisäkkeenä riisiä, mutta on riittävän ruokaisaa ilmankin!
Kuumenna öljy ja currytahna pannulla (käytin wokkia). Nosta pannulle broilerin filesuikaleet ja sekoita. Lisää sulanut kukkakaali ja silputut sipulit. Sekoita aineksia, että ne kypsyvät tasaisesti.
Mausta cayennepippurilla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon pakasteherneet ja sekoita. Kun broileri on kypsää, lisää ranskankerma.
Halutessasi voit tarjota lisäkkeenä riisiä, mutta on riittävän ruokaisaa ilmankin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti