Sunnuntaina olimme naapurissa lounaalla nauttien herkullisesta häränhäntäpadasta. Sitä tulen valmistamaan vielä tässä kohtsillään itsekin ja kutsun Marjan vastavierailulle ;) Noh, illalla tein meille sitten vielä pitaleipiä jauhelihatäytteellä.
Jauhelihan maustoin gyros-mausteella, jota on käytetty aiemmin mm. broileripitaleipien maustamiseen. Mausteseos sisältää erilaisia tuttuja makuja, joten makuyhdistelmää voi hakea sekoittamalla yksittäisiä mausteita, koska tätä maustesekoitusta ei ole saatavilla meiltä kaupasta.
Kun leikkaat paahdetun pitaleivän puoliksi ja sitten täytät sen, lopputuloksesta tulee herkullisennäköinen ja helppo syödäkin :)
pitaleipiä
naudan paistijauhelihaa
gyros-mausteseosta
paprikatahnaa
suolaa
tomaatti-jääsalaatti-sipulisilppua
creme fraichea
(juustoraastetta)
naudan paistijauhelihaa
gyros-mausteseosta
paprikatahnaa
suolaa
tomaatti-jääsalaatti-sipulisilppua
creme fraichea
(juustoraastetta)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti