Koristeena tekemiäni vaaleanliloja kukkasia.
suklaakakkupohja
vispikermaa (laktoositon)
tummaa leivontasuklaata
voita (laktoositon)
tomusokeria
vispikermaa (laktoositon)
tummaa leivontasuklaata
voita (laktoositon)
tomusokeria
vadelmahilloa
Tee kakun sisälle suklaakermavaahto sekoittamalla suklaata löysäksi vaahdotetun kermavaahdon kanssa. Täytä kakkupohja suklaakermavaahdolla ja vadelmahillolla.
Tee kreemi sulattamalla nokare voita ja suklaa kasarissa. Kun suklaa on sulanut, sekoita joukkoon hyvin vatkaten vähitellen vispikermaa niin, että saat aikaan kiiltävän ja notkean kreemin. Levitä ensin lastalla kerron kakun reunoille ja sitten levitä kreemiä kakun päälle ja vielä toinen kerros reunoille.
Tee kreemi sulattamalla nokare voita ja suklaa kasarissa. Kun suklaa on sulanut, sekoita joukkoon hyvin vatkaten vähitellen vispikermaa niin, että saat aikaan kiiltävän ja notkean kreemin. Levitä ensin lastalla kerron kakun reunoille ja sitten levitä kreemiä kakun päälle ja vielä toinen kerros reunoille.
2 kommenttia:
Tämäkin on tosi hiano. Ja varmaan super-makea
Emmää usko, että niinkään makea, koska en lisännyt muuten sokeria kuin vähän täytteeksi tulleeseen suklaakermavaahtoon. Mutta hypersuklainen tämä ainakin oli, vaikken ole maistanutkaan.
Lähetä kommentti