Lomaeväsbanaanit näyttivät kaipaavan parempiin suihin, joten ei kun etsimään jotain uutta reseptiä esim. pannukakkujen muodossa. Maku.fi-sivustolta löytyikin oiva resepti, joka oli gluteeniton ja sehän sattui hyvin, koska keliakikkotuttavamme saattoi hyvinkin tulla vierailulle.
Hieman epäilytti tehdä taikina maissitärkkelysjauhosta, mutta oikein hyvin onnistuivat ja todellakin menivät parempiin suihin. Vieraatkin pitivät näistä oikein kovasti.
Tarjosimme banaanipannukakkujen kanssa lisäksi Aino karpalo-kinuskijäätelöä ja olipa vaahterasiirappiakin tarjolla.
1dl maissitärkkelystä
½tl suolaa
1tl sokeria
2½dl kevytmaitoa
1 kananmuna
2 banaania
½tl suolaa
1tl sokeria
2½dl kevytmaitoa
1 kananmuna
2 banaania
Mittaa pannukakkutaikinan kuivat aineet kulhoon, lisää maito ja sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
Sekoita muna ja viipaloidut banaanit taikinaan. Paista esimerkiksi lettupannulla pieniä pannukakkuja.
Sekoita muna ja viipaloidut banaanit taikinaan. Paista esimerkiksi lettupannulla pieniä pannukakkuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti