Valion Kerma 1/09-lehden ohjetta hieman mukaellen tein sunnuntai-illan palaa (ja muutaman toisenkin illan varmaan). Helppo ja nopea illanistujaisiinkin! Tosi herkullisia enchiladoja, nam :)
500 g paistijauhelihaa
1 keskikokoinen sipuli
½tl chilirouhetta
1 valkosipulin kynsi
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 tlk (420 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
ripaus (savu)suolaa
1-2rkl oliiviöljyä
1 pkt (8 kpl) vehnätortilloja
kuorrutus
150 g emmental-raastetta
1 prk (2,5 dl) tomaatti-vuohenjuusto-ruokakermaa
Silppua sipuli. Paista jauheliha ja sipuli paistokasarissa. Mausta chilirouheella sekä hienonnetulla valkosipulin kynnellä. Lisää tomaattimurska ja pavut liemineen. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee. Tarkista maku, lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Jäähdytä hieman.
Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat öljyttyyn isoon uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kaada vielä päälle ruokakerma. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.
Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat öljyttyyn isoon uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kaada vielä päälle ruokakerma. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.
4 kommenttia:
Nää oli tosi hyviä! Onneksi niitä jäi vielä.
Kiitti :) No, tottahan toki niitä jäi vielä monta - onneksi!
Keltaisessa keittiössä odottaa pieni ylläri.. :)
Oi..*rientäähetimitenkurkkaamaan* :)
Lähetä kommentti