Maku 5/09-lehdestä otettu ohje, jolla tuli "terveellisen" makuista piirakkaa :)
pohja:
150g voita
2dl tattarijauhoja
2dl kaurahiutaleita
1rkl hunajaa
täyte:
2 banaania
4dl raejuustoa
2dl kermaviiliä
1-2rkl hunajaa
2tl vaniljasokeria
2-3rkl ohrakasta
150g voita
2dl tattarijauhoja
2dl kaurahiutaleita
1rkl hunajaa
täyte:
2 banaania
4dl raejuustoa
2dl kermaviiliä
1-2rkl hunajaa
2tl vaniljasokeria
2-3rkl ohrakasta
Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele taikina tasaisesti piirakkavuoan pohjalle. Esipaista pohjaa 10 minuuttia uunissa (200 asteessa).
Leikkaa banaanit ohuiksi viipaleiksi. Lado viipaleet esipaistetun pohjataikinan päälle.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada seos banaanien päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa kauniin väriseksi, noin 30 minuuttia.
HUOM! Minä paistoin ainakin 40 minuuttia. Käytin Ingmanin raejuustoa ja jäi rakeinen suutuntuma. Olisikohan esim. Keso sulanut paremmin?
Leikkaa banaanit ohuiksi viipaleiksi. Lado viipaleet esipaistetun pohjataikinan päälle.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada seos banaanien päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa kauniin väriseksi, noin 30 minuuttia.
HUOM! Minä paistoin ainakin 40 minuuttia. Käytin Ingmanin raejuustoa ja jäi rakeinen suutuntuma. Olisikohan esim. Keso sulanut paremmin?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti