perjantai 2. lokakuuta 2009

Rahkaletut


Hyväksi havaittu ohje vuosien takaa... Tein perheelle iltakahvin kera nautittaviksi.

Alkuperäisessä ohjeessa (en muista, mistä otettu...) valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi, mutta letuista tulee kuohkeita muutenkin. Laitoin kananmunat vatkailematta taikinaan.


3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhtetta
1tl suolaa
¾dl sokeria
(1rkl vaniljasokeria)
2 kananmunaa
250g maitorahkaa
2dl maitoa
½dl voita/juoksevaa margariinia

paistamiseen voita

Sekoita kuiva-aineet ja niihin muut ainekset.

Jos paistat lettupannulla, laita 1rkl taikinaa = 1 lettu, muuten tursuu yli reunusten.



2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Aah - herkkulettuja. :P...

heli kirjoitti...

Hyvin ne upposivatkin ;) Kaikki 24kpl teille kolmeen pekkaan ;) En mä ollenkaan kateellisena sivusta katsellut ;) Onneksi sain edes tuoksua nuuskutella.