Lounasruokaa valmistelin näin iltapuhteena. Resepti on Valion tuottamasta Kodin ruokavuosi syksy 1999-lehdestä. Nam, maistui hyvältä, pitihän paistajan yksi (pieni!) maistaa :)
Sorry, että kasvispihvit näyttävät liki palaneilta, mutta ei ne oikeasti ole. Rapea pinta ja ihanan pehmeitä sisältä :)
2 munaa
1dl maitoa
2dl hienoksi raastettua porkkanaa
1dl hienoksi raastettua selleriä tai palsternakkaa
1dl hienonnettua purjoa
200g raejuustoa
1-2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
½tl suolaa
ripaus valkopippuria
1dl vehnäjauhoja
½dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
voita paistamiseen
1dl maitoa
2dl hienoksi raastettua porkkanaa
1dl hienoksi raastettua selleriä tai palsternakkaa
1dl hienonnettua purjoa
200g raejuustoa
1-2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
½tl suolaa
ripaus valkopippuria
1dl vehnäjauhoja
½dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
voita paistamiseen
Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää kaikki muut ainekset. Sekoita hyvin. Anna taikinan turvota ennen paistamista noin puoli tuntia. Paista esim. ohukaispannulla miedolla lämmöllä ohuehkoja pihvejä.
Tarjoa sokeroidun puolukkasurvoksen kera.
Tarjoa sokeroidun puolukkasurvoksen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti