torstai 4. kesäkuuta 2009

Tex mex-voileipäkakkua juhliin


Tämäkin meni Juhan vaimon tilauksesta 50-vuotiaalle, toivottavasti maistui! :)


Tein puolikkaan tästä ohjeesta. Tilaus oli kymmenelle, mutta varmasti olisi riittänyt ainakin 15 hengelle. Paahtoleipänä graham ja broilerin maustamattomat filesuikaleet paahtuivat paistinpannulla.


4 kommenttia:

Teya kirjoitti...

Minkähänlaista tuo salsa mahtaa olla alkuperäisessä ohjeessa?? Tein tätä kerran, ja meidän makuun salsa erottui liikaa, jäi jälkimaku, vaikka ei ollutkaan hot salsaa. Oisko ideoita, millä sen vois korvata?? Niin ja mukavaa lomaa!!! Mulla vielä 3kk siihen ihanuuteen... :/

heli kirjoitti...

Hei Teya! :)

Kiitos kysymyksestäsi! Olen käyttänyt molempiin kakkuihin Rainbow hot salsaa. Olin tosi hämmästynyt, kuinka maut olivat yön aikana tasaantuneet. Ainakaan tuossa ensimmäisessä tex mex broileri-kakussa, jota sain myös maistaakseni, maku oli hyvä :)

Tämä ohje on alunperin Pirkka-ohje, mutta Pirkka tuotteita en ole kokeillut.

Toki salsan voi korvata joko tekemällä itse salsakastikkeen tai korvaamalla tuoretomaatilla, miedolla sipulilla (esim. salaattisipuli) ja chilillä, suolalla sekä pippurilla.

Kiitti lomatoivotuksista! :) Tosi pitkään joudut vielä odottamaan. Aika menee nopeasti ja silloin on varmasti ihanat lomakelit vielä!

kate kirjoitti...

Herkullisen näköinen kakku, tekisi mieli maistaa! Joskus on varmasti pakko tehdä tätä tex mex-kakkua!!

heli kirjoitti...

Hei Kate! :)

Kannattaa kokeilla, on herkullista :)