sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pimping cocktailpiirakka

Ostinpa taannoin tyhmyyttäni ison pussin pahoja cocktailpiirakoita, kun tarvitsin suuremman määrän ja ajattelin sitten säästää. En tosin arvannut, että piirakat olivat inhokkejani. Syötin kuitenkin näitä piirakoita vielä vierailleni, jotka eivät ehkä uskaltaneet valittaa :) Piirakoiden höppeet tosin olivat mitä mainioimmat, mutta hävettää silti. Pitäisi vain pysytellä tutuissa ja turvallisissa Pirkoissa ja Rainbow'ssa, vaikkei niistäkään voi takuuseen mennä, jos valmistaja onkin muuttunut.

Näitä pahoja piirakoita jäi ja hoksasin, että kenties tuunaamalla niistä saisi jopa maistuvan iltapalan. No tuli makoisaa, mutta myös rasvaista (no ainakaan eivät olleet kuivia!!!). Kyllä hiuka lähti :) Ja niin hävisi sekin pussi. Ensi kerralla tiedän pysyttäytyä kaidalla polulla!


cocktailpiirakoita
vahvaa cheddaria hienona raasteena
chorizoa kuutioituna
 
Paista cocktailpiirakoita noin vartti 250 asteisen uunin keskitasolla. Nosta keko juustoa ja chorizo-kuutioita piirakan päälle. Nosta pelti takaisin uuniin noin 10 minuutiksi. Anna jäähtyä sillä aikaa, kun kahvi valmistuu. Halutessasi voit tarjota kevyen salaatin ohessa.


5 kommenttia:

Helna kirjoitti...

Mutta mistä tuleekaan tuo outo nimi Pimping?

Heli kirjoitti...

Joskus Music Tvssä tuli semmonen sarja kuin "Pimp my ride", jossa tuunattiin rämiä ja suorastaan ajokelvottomia menopelejä. Tuunasin siis mauttoman ja kuivan cocktailpiirakan!

Miäs kirjoitti...

Ai kun oli herkullisia piirakoita!

Miäs kirjoitti...

PS: Joskus jopa ne romut vaihdettiin kokonaan uuteen autoon.

Heli kirjoitti...

Kiitti :) Niin tapahtui, kun oli aivan kamalassa kunnossa jotkut kulkupelit. Muistan, kuinka ykskin oli hitsattu kahdesta eri autosta yhteen...