Tiedustelin, millaista synttärikakkua haluaisi ja toiveena oli yllättäen kermakakku, jossa olisi kiiviä täytteenä. Mitähän muuta täytteenä voisi olla kuin kiiviä? Mies ehdotti toisenkin täytteen itse eli vadelmia. On muuten tosi herkullisen maistuva yhdistelmä, kokeilkaa vaikka!
Niinkuin suutarin lapsilla jne., ei tässä kakussa ole pursotuksia. Miten niin ei jaksa omiin kakkuihin oikein nähdä vaivaa? No oikeastaan tämä ei erikseen pursotuksia kaivannutkaan, kermaa oli todella reilusti päällystämässä kakkua.
4 munan vaalea sokerikakkupohja
8dl vispikermaa
tomusokeria
6 kiiviä
½ vaniljaista sokerilientä
noin 200g vadelmia (pakaste)
1dl hyytelösokerilientä
8dl vispikermaa
tomusokeria
6 kiiviä
½ vaniljaista sokerilientä
noin 200g vadelmia (pakaste)
1dl hyytelösokerilientä
Puolet kermasta tulee täytteeseen ja loput päälle. Puolet kiiveistä kuutioiksi ja kuumenna vaniljasokerisessa liemessä. Vadelmia kiivin kanssa väleihin ja päälle. Kiiviä siivuina päälle ja sivele vielä hyytelösokerilientä kiilloksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti