Koska pidän kovasti avokadosta, päätin kokeilla avokadotäytettä aika perinteisen lihaisan täytteen kanssa. Kylmäsavuporoa oli toisessa täytteessä ja sen kanssa makuna piparjuuri. Avokadotäytettä olen laittanut tex mex-kakun kasvisversioon ja piparjuurituorejuustosekoituksella täytän yleensä jouluksi tekemäni pororullan. Molemmat täytteet kyllä toimivat voileipäkakussa ja minulle ne maistuivat oikein hyvin, mutta en kuitenkaan vieraiden suusta kuullut hurraa-huutoja. Söivät kyllä kiltisti ja kohteliaasti sanoivat kakun olevan hyvää :)
Nuo kylmäsavupororuusukkeet kyllä sopivat oikein hyvin rucolan kanssa koristeeksi.
täysjyväpaahtoleipää
kasvislientä
kasvislientä
kylmäsavupororouhetta
kermaviiliä
vispikermaa
piparjuuritahnaa
kermaviiliä
vispikermaa
piparjuuritahnaa
avokadoa
sitruunamehua
keltaista paprikaa
punasipulia
mustapippuria
suolaa
sitruunamehua
keltaista paprikaa
punasipulia
mustapippuria
suolaa
kevytmajoneesia
maustamatonta tuorejuustoa
kylmäsavuporoviipaleita
keltaista paprikaa
rucolaa
maustamatonta tuorejuustoa
kylmäsavuporoviipaleita
keltaista paprikaa
rucolaa
4 kommenttia:
Voi kun kiva taas saada uusia juttuja blogiisi luettavaksi!!
Voileipäkakku on varmasti ollut hyvä, en epäile, mutta onko se tuo avokado joka ei kaikkien suuhun oikein osu? Mulle se on maistunut yleensä karvaalle saippualle (kuten korianterikin) vaikka on mitä sörsseliä ollut kaverina. Kumma juttu. Ilmeisesti sitä saa liian harvoin, niin ei ehdi makuaisti tottua. Tai sitten ei :)
Se avokado se varmaan oli, niin päättelin itsekin. Omaan suuhun se maistuu ihanan pehmeältä, täyteläiseltä, mutta arvaako sitä edes, miten se toisten suissa maistuu... Niinkuin tuore korianteri maistuu ihan hirveälle omassa suussa.
Oijoivoivoi! Onpas täällä nyt anti-avokado- ja cilantromieliala vallalla. Molemmat maistuvat minun suuhuni namilta. Korianterissa on kaiken lisäksi huumaava, liki tajunnan sumentava tuoksu
Uuhhhyyyy... :p
Lähetä kommentti