vajaa litra kantarelleja
voita
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
valkopippuria
2rkl silputtua kirveliä
ripaus suolaa
1prk maustamatonta tuorejuustoa
2 isoa punaista paprikaa
emmental-juustoraastetta gratinointiin
voita
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
valkopippuria
2rkl silputtua kirveliä
ripaus suolaa
1prk maustamatonta tuorejuustoa
2 isoa punaista paprikaa
emmental-juustoraastetta gratinointiin
Pilko sienten kannat ja revi lakit kappaleiksi. Paahda pannulla sienistä ylimääräinen neste. Lisää kunnon nokare voita, silputtu sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota, kunnes sipulit läpikuultavia. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja mausta.
Huuhtele paprika ja puolita ne. Poista kannat ja siemenet. Täytä puolikkaat sienimuhennoksella ja viimeistele juustoraasteella. Kuorruta uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20-30 minuuttia, kunnes paprikat hieman pehmenevät ja juustokuorrutus saa kauniin värin pintaansa.
Tarjoa joko salaatin tai riisin kera kasvisateriana, tai kuten meillä yrttimaustettujen broilerinfilepalojen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti