tiistai 28. kesäkuuta 2011

Broileri-pekonivartaat ja grillattuja kasviksia

Meillä on taloyhtiössä grilli-ilta aina tiistaisin. Silloin on grilli kuumana ja jokainen saa käydä paistamassa omia eväitään. Useimmiten meillä on ollut makkaraa, mutta viimeksi tekaisin broileriset vartaat ja siihen lisäksi grillattuja kasviksia, jotka paiston jälkeen laitoin marinadiin siksi aikaa, kunnes vartaat kypsyvät.

Maustoin lihan ainoastaan Lidlin sipulisella kuivamarinadilla. Leikkasin ohutleikkeet suikaleiksi ja pujotin varrastikkuihin. Lihan ympärille kiedoin vielä pekonia. Helppo, nopea ja ennenkaikkea maukas varras tulikin grillistä!

Kun käytät puisia varrastikkuja, muista liottaa niitä vedessä hyvän aikaa ennen käyttöä!


puisia varrastikkuja
broilerin ohutleikettä
kuivamarinadia (sipuli)
pekonia

kesäkurpitsaa
paprikaa
marinadi:
öljyä
sherryviinietikkaa
soijakastiketta
mustapippuria
kesäsipulia

Ei kommentteja: