Leivokset valmistuivat nopeasti ja olivat helppoa sormin syötävää tarjottavaa. Ne voi ja pitääkin oikeastaan tarjota heti, sillä päällimmäinen tortilla alkaa kuivumisprosessin samantien :)
Kannattaa varata tortilloja sekä jotain tuorejuustoa jääkaappiin, jos yllätysvieraita ilmestyy oven taakse.
5kpl tortilloja
1rs (300g) broilerin filesuikaletta (maustamaton)
1rs (200g) ruohosipulituorejuustoa
1 kevätsipuli
1 punainen paprika
1rs paprika-chilituorejuustoa
½tl savustettua paprikajauhetta (voimakas)
1rs (300g) broilerin filesuikaletta (maustamaton)
1rs (200g) ruohosipulituorejuustoa
1 kevätsipuli
1 punainen paprika
1rs paprika-chilituorejuustoa
½tl savustettua paprikajauhetta (voimakas)
Paahda broilerin filesuikaleet pannulla kypsiksi. Anna jäähtyä. Tee sillä aikaa paprikatäyte pilkkomalla paprika pieniksi kuutioiksi. Sekoita paprika-chilituorejuuston ja paprikajauheen kanssa. Laita jääkaappiin.
Leikkaa kevätsipuli ohuiksi siivuiksi ja silppua broilerin filesuikaleet pieneksi. Sekoita ruohosipulituorejuuston kanssa.
Kokoa ensin tortilloista ja täytteistä kerroksittain kakku. Leikkaa sitten varovasti kahdeksaan osaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti