sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Grillilihapullat ja kesäinen couscous


Huh hellettä... On nämä postaukset jääneet, vaikka onhan sitä ruokaa ja jotain leivonnaistakin tullut tehtyä. Ei vaan jaksa istua, saati sitten maata, koneen äärellä niin kauaa, että saisi jotain tänne laitettua. Paitsi nyt. Olisin niin mielelläni kirjoitellut parvekkeella, mutta ehtipä tuo aurinko siirtyä jo vähän paistamaan tuolta puolelta niin, ettei näytöltä nähnyt oikein mitään, ja oli siellä sitten jo liian lämmin.

No, joka tapauksessa nämä pullerot ja couscous on syöty jo aikaa sitten, vaikket sinä sitä voinutkaan tietää ;) Ehkä olisi sittenkin kannattanut laittaa näihin vaikka vanhaa leipää hieman taikinaa keventämään, melkoisen tuhteja tuli lopputuloksesta :) Liekö helle pehmentänyt pään siinä määrin, että muistelin näissä olleen yrttejä, mutta eipäs ollutkaan kuin grillimaustetta ;)

Couscous on tehty täysjyväcouscousista kanaliemeen. Lisäksi tomaattia, kesäsipulia, fetajuustoa, mustapippuria, ripaus suolaa, sitruunamehua ja oliiviöljyä. NAM!



1kg naudan paistijauhelihaa
1pss pakastesipulia
2 kananmunaa
1rkl grillimaustetta
2tl paprikajauhetta (savustettu käy myös!)
suolaa
mustapippuria myllystä

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Tee isohkoja lihapullia ja paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia.

Ei kommentteja: