Herkulliset ja kevyet broilerivartaat syntyvät marinoimalla suikaloituja broilerin fileleikkeitä sitruunan ja yrttien seassa. Sitten broileri vartaisiin ja grilliin. Lisäkkeenä tarjosin kesäkurpitsa-fetacouscousia.
1rs broilerin fileleikkeitä
1 valkosipulinkynsi
1dl silputtua tuoreyrttiä (esim. basilikaa, sitruunamelissaa, persiljaa)
1 luomusitruuna
½dl rypsiöljyä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1 valkosipulinkynsi
1dl silputtua tuoreyrttiä (esim. basilikaa, sitruunamelissaa, persiljaa)
1 luomusitruuna
½dl rypsiöljyä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
Valmista marinadi silppuamalla yrtit ja valkosipuli. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunasta mehut marinadiin. Laita puristettu sitruunakin vielä marinadiin makua antamaan. Lisää muut ainekset ja sekoita. Leikkaa fileleikkeet suikaleiksi ja sekoita hyvin marinadiin. Anna maustua seuraavaan päivään.
Liota puisia grillitikkuja kylmässä vedessä. Pujota broilerisuikaleita grillitikkuihin vartaiksi ja paista uunissa grillialustalla noin 30 minuuttia välillä kääntäen tai grillissä grillaten.
Liota puisia grillitikkuja kylmässä vedessä. Pujota broilerisuikaleita grillitikkuihin vartaiksi ja paista uunissa grillialustalla noin 30 minuuttia välillä kääntäen tai grillissä grillaten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti