maanantai 19. heinäkuuta 2010

Kesäterveiset Rymättylästä


sain uusien perunoiden, sipulin ja avomaankurkkujen muodossa tänä aamuna. Kyllä heti huomasi, että ei ensimmäistä kertaa näitä herkkuja olla kasvattamassa!
Töistä kurvasin kaupan kalatiskin kautta kotiin ja potut tulelle. Varsinaista pikaruokaa valmiiksi vartissa: sipuli-voikastiketta, uusia perunoita ja savusiikaa, kesäherkkuja vailla vertaa!Voi-sipulikastiketta tehdessäni en kyllä aineita mittaile, niinkuin en paljon muutenkaan ruokaa laittaessa. Siksi reseptien laatiminen on välillä haastavaa. Näinollen laita vettä kattilaan, haluamasi kokoinen nokare voita perään, silppua sipulia maun mukaan - paljon ja mausta suolalla. Anna muhia hetki ja nauti!

Kiitokset vielä Pirjolle tuliaisista, nam! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uusista potuista ollaan mekin nautittu kesällä! Syötiin eka kertaa "omalla" takapihalla pottuja hauen kera! Ettei kun Namskista vaan!

Heli kirjoitti...

Hei Heidi!

Uudet perunat ovat kyllä herkku vailla vertaa.. Vaikka vain voinokareen kera suupaloina :) Nämä olivat jo isompia pottuja, mutta ensi viikonloppuna saankin sitten maistaa äidin kasvattamia uusia perunoita, jotka ovat vielä pieniä pohjoisen kesän kasvattamia :)

Kiitti kommentista! :)