lauantai 25. lokakuuta 2014

Prinsessa Been kakku

Pian neljä vuotta sitten syntyi hurjasti etuajassa ystäväni tytär tähän maailmaan. Tänään kun näin syntymän jälkeen otettuja kuvia jälleen, tuntui ihan uskomattomalta niin pieni ihmisenalku. Ja kuva, jota katselin, oli otettu kaksi viikkoa syntymän jälkeen. Syntyessään Bee oli vain 750 gramman painoinen.

Vauvakuvista näkee jo pilkkeen silmäkulmassa ja veikeän hymyn, kujeilun, mitä Bee on tänäkin päivänä. Kerrassaan ihana pieni prinsessa. Hymyssä suin hän otti minut kakkuineni vastaan prinsessamekossa. Vein kakun Beelle syntymäpäivälahjaksi laulun saattelemana.

Pikkuhiljaa lisää juhlaväkeä alkoi saapua paikalle ja bileet polkaistiin käyntiin. Hienosti onnistui kynttilöiden puhallus ja kakku maistui juhlaväelle. Jäipä kakusta Beelle muistokin. Uusi prinsessakruunu muiden prinsessahepeneiden jatkeeksi :D

Paljon onnea, iloa ja auringonpaistetta elämääsi, Bee!

Kakussa on sokerikakkupohjat, täytteenä vadelmahilloa ja kermavaahtoa. Sokerimassan alla marenkikreemi. Kuvista retusoitu nimi pois, kaikki paitsi kruunu syötävää. Been toiveena oli sateenkaari-prinsessakakku, joten laitoin hempeiden pastellisävyjen vastapainoksi räväkämpiä neon-värejä.


 

Ei kommentteja: