Tällä kertaa tein sipulisen bataattisosekeiton. Laitoin keittoon punasipulin lisäksi Koskenlaskija sipuli-ruohosipulisulatejuustoa. Keiton päälle vielä paahdettua sipulia. Tulipa herkullista!
1-1½l vettä
1 kanaliemikuutio
2 punasipulia
2 keskikokoista bataattia
1tl viherpippuria
½pkt Koskenlaskija sipuli-ruohosipulisulatejuustoa
ripaus sormisuolaa
päälle:
paahdettua sipulia
Kuumenna vesi ja laita sekaan kanaliemikuutio. Lohko kuoritut punasipulit ja bataatit. Heitä mukaan viherpippurit ja anna kiehua vartin verran.
Kun bataatit ovat kypsiä, soseuta keitto. Lisää joukkoon sulatejuusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
Tarjoa paahdetun sipulin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti