sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Pikantti lohi

Vihdoin ja viimein pääsin kokeilemaan tätä Valion Mustapekka-ruokakermaa sisältävää ohjetta. Olin lievästi pettynyt, sillä ei ollut niin hyvää, kun olin kuvitellut. Muutenkaan en tuosta ruokakermasta erityisemmin tykkää. Ehkä se on liian sileää eli puuttuu sellaisen ruohitun mustapippurin tuntu. Kannattaa siis syödä juustot juustona ja kermaa käyttää kermana :) Tai sekoittaa ne itse.

Tein ihan alkuperäisen ohjeen mukaan, mutta limen sijaan käytin sitruunaa eikä meillä ollut kirjolohta, josta en tykkää. Eikä sitä pitäisi kait muutenkaan syödä, ellei ole kasvatettua. En tee toiste.
4 kommenttia:

Aili Inkeli kirjoitti...

No voi harmi ettet tykännyt. Omassa lohessani nimenomaan limetin käyttö sitruunan sijasta oli se piste iin päälle. Mustapekka-kerma on mullekin hienoinen pettymys, mutta Valion on otettava huomioon laaja skaala kuluttajia. Valitettavasti meille ei valmisteta täsmätuotteita "miun maun mukkaan" :)

Heli kirjoitti...

Aili Inkeli, oletko Valion salainen agentti? Edelleenkin kyllä jankutan sen rouheuden puutteesta. Eihän sen juuston päälläkään ole jauhettua mustapippuria :) Valion pitäisi palkata koemaistajia kuluttajista ennenkuin tuote lanserataan markkinoille!

Aili Inkeli kirjoitti...

Hehee, joo agentti vois pyytää Valiolta myös ternimaitoa myyntiin..
Samaa mieltä olen rouheudesta kyllä. Siitä se maku tulisi kunnolla. Vaikka eihän Aura-kermakaan kokkareista ole ja silti maistuu... Ilmoittaudutaan koemaistajiksi!!

Heli kirjoitti...

Niin pitäisi tehdä! En ole kokeillut aura-ruokakermaa, kun kuulin toisaalta, ettei se ole hyvää. Aura-juustoa voi olla makuna siellä täällä, mutten pidä sen hallitsevasta mausta. Ja jos on Aura-ruokakermaa niin pitäisi olla kokkareina!