Grillatessa pitää vain huomioida, että antaa pinnan paistua kunnolla ennenkuin edes yrittää kääntää kepakoita. Kypsyvät grillissä kyllä tosi nopeasti, ettei tämän satsin paistossa mennyt kovin kauaa. Silti grillikokin piti yksi jo grillatessa maistaa :)
700g nauta-sikajauhelihaa
¾dl paahdettua kuivattua sipulirouhetta
1½dl vettä
1rkl pippurisekoitusta
1rkl suolaa
1tl savustettua paprikajauhetta
1 keltuainen
½dl hickory-kastiketta
¾dl paahdettua kuivattua sipulirouhetta
1½dl vettä
1rkl pippurisekoitusta
1rkl suolaa
1tl savustettua paprikajauhetta
1 keltuainen
½dl hickory-kastiketta
10 puista grillitikkua
Sekoita kuivattu sipulirouhe veden sekaan ja anna turvota hetki. Sekoita muut aineet hyvin sekaan ja anna vetäytyä.
Puolita grillitikut. Jaa jauhelihataikina 20 osaan ja muotoile suikulan muotoon kepin ympärille.
Grillaa kepakot kypsiksi muutaman minuutin puoleltansa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti