tiistai 16. elokuuta 2011

Kreikkalainen salaatti

Jokainen tekee varmasti omanlaisensa kreikkalaisen salaatin ja aidointahan se toki on paikan päällä, mutta tässä minun versioni. Valmistan sen nykyään aina näin.



Salaatiksi kelpuutan joko jää- tai friseesalaattia, lisäksi tulee tomaattia, kurkkua, ohuita punasipulirenkaita, kalamata-oliiveja, feta- tai salaattijuustoa, ripaus sormisuolaa sekä mustapippuria suoraan myllystä. Päälle riittää oliivi- tai rypsiöljyä.

2 kommenttia:

Helna kirjoitti...

Ei kannata lähtiä Reikkaan asti, jos vaihtoehtona on Holi-tätin horiatikia :)

Heli kirjoitti...

Ja nyt keksin käyttää Helna-tädiltä ja Maukku-sedältä joululahjaksi saamallani lahjakortilla hankkimaani mandoliiniakin! Sitä kun soittelin, höyläytyi punasipulikin kauniiksi renkuloiksi aivan kuin itsestään :)