Pitkästä aikaa valmistin pelkästään hillosta täytteen kermakakkuun. Usein toivotaan marjaisaa täytettä, mutta nyt riitti marjaisa hillo. Meritalon lakkahillo olikin tosi herkullisenmakuista, sitä käytän varmasti toisenkin kerran. Toki tähän olisi voinut laittaa lakkoja lisäksi ihan marjoina, mutta koska ei tarvittu ja lisäksi minulla on huonot kokemukset kaupan pakastelakoista, ei kokonaisia marjoja täytteessä ollut havaittavissa. Omasta (tai oikeammin vanhempien) pakastimesta löytyvät pakastetut hillat (niinkuin meilläpäin lakkoja kutsutaan) ovat kunnolla puhdistettuja, toisin kuin kaupassa myytävät.
Pohjana sokerikakkupohja, täytteenä siis lakkahillo ja kermavaahto. Koristeina siniset kukkaset sekä vihreä sokerirae.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti