Jokainen tekee varmasti omanlaisensa kreikkalaisen salaatin ja aidointahan se toki on paikan päällä, mutta tässä minun versioni. Valmistan sen nykyään aina näin.
Salaatiksi kelpuutan joko jää- tai friseesalaattia, lisäksi tulee tomaattia, kurkkua, ohuita punasipulirenkaita, kalamata-oliiveja, feta- tai salaattijuustoa, ripaus sormisuolaa sekä mustapippuria suoraan myllystä. Päälle riittää oliivi- tai rypsiöljyä.
2 kommenttia:
Ei kannata lähtiä Reikkaan asti, jos vaihtoehtona on Holi-tätin horiatikia :)
Ja nyt keksin käyttää Helna-tädiltä ja Maukku-sedältä joululahjaksi saamallani lahjakortilla hankkimaani mandoliiniakin! Sitä kun soittelin, höyläytyi punasipulikin kauniiksi renkuloiksi aivan kuin itsestään :)
Lähetä kommentti