No, joka tapauksessa tein siis eilen Välimeren alueelta makuvaikutteita saaneita broilerileikkeitä. Alunperin minun piti tehdä kääryleitä, mutta täytettä oli noin 500g leikemäärään liikaa enkä halunnut jättää täytettä seuraavaa kertaa odottamaan, joten annoksesta tuli kuorrutettuja leikkeitä.
Täytteessä käytin nyt marketteihin ilmaantuneista eri valmistajien raakamakkaroista chorizo-tyyppistä makkaraa. Eihän nämä raakamakkarat vedä vertoja esikuvilleen, mutta sopi hyvin tähän ruokaan makua antamaan.
800-1000g maustamattomia broilerin ohutleikkeitä
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
6-7 herkkusientä
3 pientä salottisipulia
10cm purjoa
mustapippuria myllystä
1-2rkl tuoretta oreganoa, persiljaa ja rosmariinia silputtuna
2 chorizo-raakamakkaraa
2dl punainen pesto-goudaa
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
6-7 herkkusientä
3 pientä salottisipulia
10cm purjoa
mustapippuria myllystä
1-2rkl tuoretta oreganoa, persiljaa ja rosmariinia silputtuna
2 chorizo-raakamakkaraa
2dl punainen pesto-goudaa
Nuiji leikkeet ohuiksi. Kuumenna paistinpannu ja kuullota silputut herkkusienet sekä sipulit öljyssä. Mausta ja anna jäähtyä hetki. Purista makkarat kuoresta ja sekoita hyvin sieni-sipuliseokseen.
Levitä täytettä broilerileikkeille ja kääri kääryleiksi tai jätä avoimiksi kuorrutetuiksi leikkeiksi. Ripota pinnalle juustoraasteta. Paista uunivuoassa 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30-40 minuuttia.
2 kommenttia:
Mistä muuten onnistut ostamaan chorizoa? Täältä Susirajalta en ole onnistunut löytämään.
Heip Iskä!
Saarioisella ja HK:lla on molemmilla chorizo-tyyppistä raakamakkaraa myynnissä. Sellaista kokeilin tässä. Sitten Lidlistä löytyy semmonen kypsennetty versio :)
Veikkaan, että hallissa tai irtomyynnissä saattaisi löytyä jotain lähituottajan tms raakamakkaraakin tai sitten laitat kauppiaan hommaamaan semmosta ;)
Lähetä kommentti