sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Broileritäytteiset rieskarullat

Helppo ja nopea piknik- ja buffetpöydän herkku. Vielä nopeampi, jos ostat valmiiksi kuutioitua broileria. Se tosin on minusta kovin kuivaa ja silloin täytteeseen kannattaa laittaa hieman kermaa sekaan. Antaa sitten imeytyä vaikka yön yli. Täyte kannattaa tehdä edellisiltana.

1rs (300g) maustamatonta broilerin ohutleikettä tai filesuikaleita
1rs (200g) Afrikan paprika-tuorejuustoa
1 punainen paprika

Polarbrödin ohutrieskaa
Paahda broileri kypsäksi ja anna jäähtyää. Kuutioi paprika ja broileri. Sekoita tuorejuustoon ja anna maustua seuraavaan päivään. Jos haluat potkua täytteeseen, niin lisää joukkoon punaista chiliä tai käytä chilistä tuorejuustoa.
Levitä täytettä rieskan pitkälle sivulle ja pyöritä rullalle. Anna vetäytyä tarjoiluun saakka ja leikkaa juuri ennen paloiksi. Nosta palat pystyyn tarjoiluvadille.

Ei kommentteja: