lauantai 19. helmikuuta 2011

Sourcream&onion-kastike


Suunnittelin, että lauantain iltaruoan kanssa sopisi tällainen kastike mainiosti.

Laitoin kastikkeeseen silputun pienen sipulin. Puolikas olisi riittänyt ja sitä kannattaisi ehkä ensin marinoida sitruunamehussa, jos kovin ärhäkkää satoa sattuisi olemaan. Kevätsipuli sopisi tähän mielestäni ehkä kuitenkin parhaiten. Sitä kokeilen seuraavalla kerralla :)


Silppua sipuli ja sekoita ranskankerman joukkoon. Lisää mausteet, sekoita ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti.

1prk (200g) ranskankermaa
½ keltasipuli (mielellään sitruunassa marinoituna) tai 2 kevätsipulia silputtuna
1½-2tl worcherster-kastiketta
ripaus cayenne-pippuria
mustapippuria myllystä
sellerisuolaa (voit käyttää myös yrttisuolaa)
suolaa

Ei kommentteja: