Tein kinuskikastikkeen, johon lisäsin hieman kuivatettua chiliä. Makuna ihan pikkuriikkinen jälkipotku. Ihan tarpeeksi muuten mausteisen tarjoilun jälkeen ;)
Tuoreesta ananaksesta leikatut palat voi grillata uunissa grillivastuksen alla, mutta minä käytin joululahjaksi saamaani liekinheitintä :) Parempi lopputulos olisi tullut, jos olisin ripotellut hieman sokeria pintaan, mutta halusin tarjota ananaksen siltään, koska kastike oli makeaa.
tuoretta ananasta lohkoina tai viipaleina
chili-kinuskikastike:
5dl kermaa
2½ fariinisokeria
1tl kuivattua chiliä
chili-kinuskikastike:
5dl kermaa
2½ fariinisokeria
1tl kuivattua chiliä
Keitä kerma ja fariinisokeri paksuhkoksi kastikkeeksi noin 10-15 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa chilirouhe. Anna jäähtyä hetki ja siivilöi kastike sitten kannuun tarjoilua varten.
6 kommenttia:
Nam! Tätä tullaan kokeilemaan myös meillä. Vois olla aika herkkua vaniljajätskin kanssa. :---)
Suorastaan niin hyvää, ettei sanotuksi saa ;) Melkein.
Kiitti Maija vierailusta! Sullakin on blogi, onnea :)
On mulla täällä ollut, ihan olin vaan unohtanut. :D Poistin vanhat jutut ja aloitin ihan alusta. 8)
No, mutta kiva jutti! Sait vakilukijan :) Tosi ihania töitä, varsinkin se lusikkataulu! :)
Tämä kinuskiohje meni suuhun ja korvan taakse
:) No mutta hyvä! Varo vain, että liimaa korvaa päähän kiinni..hihii :)
Lähetä kommentti