tiistai 19. lokakuuta 2010

Tattiraviolit timjami-valkoviinikastikkeessa


Nykyään en erityisemmin edes innostu Hulluista Päivistä eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. Kävin ostamassa vain lempparishampoon ja hoitoaineen. Ja siinä samalla sitten kävin Herkussakin, silloin pari viikkoa sitten keskiviikkona :)

Mukaan tarttui mm. tattiravioleja, joista loihdin meille viime perjantaina kiireisen viikon päätteeksi pikaisen iltaruoan.



1 rs tattiravioleja
vettä+suolaa

kastike:

2rkl voita
1 sipuli hienonnettuna
1tl kuivattua timjamia
½dl valkoviiniä
1dl kuohukermaa
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa

Laita raviolien keitinvesi kuumenemaan ja tee sillä välin kastike.

Sulata voi pannulla ja lisää silputtu sipuli sekä ripaus suolaa, ettei sipulit ota väriä. Kun sipulit ovat kuultavia, lisää kuivattu timjami hieroen se kämmennellä hienoksi. Sekoita ja lisää valkoviini. Anna kiehua hieman kasaan ja lisää sitten kuohukerma. Anna kastikkeen hautua vielä hetki, kun keität raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastikkeeseen valkopippuria ja tarvittaessa aavistus suolaa.

Voit tarjota kastikkeen erikseen tai sekoittamalla raviolit kastikkeen joukkoon.

Ei kommentteja: