keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kahden juuston ja kolmen sipulin kinkkuleivät


Ei ei, näissä leivissä ei ole käytetty Valion uusinta ruokakermaa. Se on mielestäni aika pahaa. Harmillisesti tomaatti-vuohenjuustoruokakermaa ei ole enää saatavilla. Onneksi Kipparia ei vielä ole vaihdettu muuhun.

Siis nämä iltapalaleivät olivat taas päättämättömyyteni tulosta. Vai liekö iskenyt se kirottu laiskumus maximus salakavalasti. No, joka tapauksessa aika herkullisia leipiä, joihin näin jälkikäteen ajateltuna olisi voinut silputa hieman rucolaa mukaan. Seuraavalla kerralla sitten :)



täysjyväpaahtoleipää
ruohosipulituorejuustoa
kultakinkkua
keltasipulia
karhunlaukkasuolaa (voit korvata valkosipulirouheella/-jauheella+suolalla)
mustapippuria myllystä
tomaattia
emmental-raastetta
mozzarellaa

Sipaise ensin leiville tuorejuustoa. Asettele kinkkua, sipulisuikaleita, viipaloidut tomaatit, mausteet ja juustot leiville. Paista 250 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Tosi herkullisia lämpimiä leipiä, saat tehdä useamminkin!

Heli kirjoitti...

Kiitti, pitääpä muistaa :)