Näihin leipiin voi käyttää mitä ruokasieniä vain, mitkä itselle parhaiten maistuu :) Sain eilen satsin kantarelleja ja tein illalla itselleni parit leivät.
ruispaloja
sieniä
valkosipulia raastettuna
aavistus creme fraichea tai kermaa
mustapippuria
savusuolaa
voimakasta cheddaria raastettuna
persiljasilppua
sieniä
valkosipulia raastettuna
aavistus creme fraichea tai kermaa
mustapippuria
savusuolaa
voimakasta cheddaria raastettuna
persiljasilppua
Paahda sieniä pannulla niin, että niistä haihtuu neste. Raasta joukkoon valkosipulin kynsi ja lisää kerma. Mausta ja nosta pois liedeltä. Lisää cheddar-raaste.
Nosta täytettä leiville reilusti. Ripottele päälle persiljasilppua ja hieman cheddar-raastetta. Paista uunin keskitasolla 225-250 asteessa noin 10 minuuttia.
Nosta täytettä leiville reilusti. Ripottele päälle persiljasilppua ja hieman cheddar-raastetta. Paista uunin keskitasolla 225-250 asteessa noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti