sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Parmesaanibroileria


Tällaista ruokaa meillä tänä syksyisenä sunnuntaina. Tarjosin lisäksi parsakaalipastaa Montalbanon tapaan. Siitä enemmän myöhemmin.

Suosittelen näitä leikkeitä... Herkullisia! Leikkeisiin tulee hennon rapea pinta ja sisältä ovat ihanan mehukkaita.




1rs broilerin ohutleikkeitä
1dl parmesaani-raastetta
1dl korppujauhoa
1tl rosmariinia
1tl timjamia
oliiviöljyä
hieman sitruunamehua


Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita parmesaani-raaste, korppujauho sekä mausteet keskenään. Painele leikkeleet molemmin puolin seoksessa. Kuumenna öljy pannulla ja paista noin 2 minuuttia per puoli. Pirskottele fileille hieman sitruunamehua ja laita uuniin noin 15-20 minuutiksi uunin tehosta riippuen.

Tarjoa pastan tai vihreän tomaattisen salaatin kera.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, kuulostaapa - ja näyttää myös - hyvältä! Pitänee kokeilla itsekin.

Kiva blogi sulla. :-)

Syysterveisin,

Kaisa

heli kirjoitti...

Hei Kaisa! :) Kiva, kun kävit ja tykkäsit blogistani! :D

Tuo parmesaanibroileri oli kyllä hyvvää, nam, kannattaa tosiaan kokeilla :)