sunnuntai 30. elokuuta 2009

Teemu 1v


Aika menee kyllä aivan älyttömän nopeasti! Siitä on jo vuosi, kun Teemu syntyi ja sitten ristäisiin sain kunnian tehdä mm. ristiäiskakun. Nyt Teemu viettää ensimmäisiä synttäreitään ja sinnepä meni tällaiset kakut.

Täytetoiveena oli valkosuklaamousse, jossa on vadelmaisia sattumia. Isommat kakut vähälaktoosisia. Tein myös pienen laktoosittoman kakun, jossa täytteenä tummasuklaamousse sekä vadelmia myöskin sattumina. Muuten sain vapaat kädet ja koristeluun otinkin osan viimevuotisesta ristiäiskakusta, jossa oli sinisiä kukkia. Kakkujen päällä on Halinalle-hahmo, joka on minusta niin hellyttävä. Väritin nallet oman mielen mukaan tosin :)





Tässä vielä lähikuvaa Halinalle-hahmoista:



6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi miten söpöjä halinalleja<3



t.SS
misssiil.vuodatus.net

heli kirjoitti...

Hei SS! :) Tosi kiva, kun kävit ja jätit kommentin! :)

Minustakin nuo nallukat olivat niin söpöjä, että ihan pakko oli ne ottaa kakkuihin. Oli onnistunut yllätys myös Teemun juhliin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja niiiin herkullisen maistuvaisia!!hovileipurini korvien kuumotus ja pistely jo lienee laantunut... Useampi vieras otti kakuista kuvan.

heli kirjoitti...

Kiitti kovasti sinne Teemun kotiinkin <3

Juu, kyllä nyt on vähän laantunut, vaikka vielä tänään jotain tuntui.. Lieneekö joku näyttänyt kakkukuvaa :)

Mahtavaa kyllä, että kaakut tekivät kauppansa :D

Anonyymi kirjoitti...

voi tuommosen sinisen halinalle kakun tahtois pojan 1vuotisiin marraskuussa xD siiiis niiiiiiiiiiin ihania kakkuja <3

Heli kirjoitti...

Hei Bluerose ja kiitos ihanasta kommentistasi! :)

Voin tehdä sellaisen, jos haluat, vaikka helppo sellainen on tehdä itsekin, jos sinulla jo on tai olet hankkimassa koristeita varten värejä ja elintarviketussit.

Lasten piirustuskuvia voi kopioida netistä. Niin teen, koska en osaa vapaalla kädellä piirtää enkä luultavasti edes mallista kopiomalla.

Lisäksi tosiaan tarvitset elintarviketussin ja värejä. Itse käytän tomuvärejä, useimmiten kristallitomuvärejä, kun niistä tulee kaunis lopputulos kauniilla hohteella.

Noita tuotteita voi käydä ostamassa kakkukaupasta, jos sellainen sinun lähistöltä löytyy. Nykyään myös Tiimarissa on leivontatarvikkeita ja Kärkkäiseltä saa niitä sekä paljon kakkukauppoja edullisemmin Staedlerin muotteja!