sunnuntai 23. elokuuta 2009

Porsaankyljykset italialaisittain


Laiskan viikonlopun laiska sunnuntaipäivällinen :D Ruoka syntyi ilman sen suurempia ponnisteluja eikä tässä tullut tiskiäkään yhtä kattilaa lukuunottaamatta. Laiskimus maximus iski keskipäivällä, vaikka aamulla reippailtiinkin uimareissulla!

No, joka tapauksessa oikein maukas ateria :D


pari maustamatonta porsaankyljystä/henkilö
rosmariini-sitruunasuolaa
mustapippuria myllystä
valkosipulijauhetta
1 aurinkokuivattu tomaatti/kyljys
1-2 palaa säilöttyä artisokkaa/kyljys
2 kalamata-oliivia/kyljys
1-2 basilikan lehteä/kyljys
muutama rucolan varsi/kyljys
mozzarellaraastetta

Mausta kyljykset molemmin puolin ja paista alumiinifolion päällä pellillä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 20-30 minuuttia. Nosta uunista ja asettele täytteet kyljysten päälle. Nosta viimeksi hieman mozzarellaraastetta päälle ja paista vielä uunissa kymmenen minuuttia.

Tarjoa esim. tomaattisen pastan kera. Meillä oli ricotta-pinaattitäytteisiä tortellineja, jotka keitin samaan aikaan, kun kuorrutin kyljyksiä uunissa. Tortellinien sekaan sekoitin muutaman lusikallisen valmista tomaattikastiketta.

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Olipa tämä herkullista!

heli kirjoitti...

Kiva, kun nämä mun kaikenlaiset viritelmät maistuu mun esimaistajalle ;)