Nyt maustetun öljyn "valmistamiseen" tarjoutui oiva tilaisuus, kun oliiviöljy oli pikkupullosta loppumaisillaan enkä raaskinut heittää pulloa pois. Olin lisäksi kuorinut muutaman valkosipulinkynnen liikaa, joten lisäämällä öljyä pulloon ja puolittamalla valkosipulinkynnet sain aikaiseksi herkullista, itselleni maistuvaa oliiviöljyä. En nimittäin oikein välitä extra virginistä, vaan minulle kelpaa oliiviöljy, jota voi myös huoletta kuumentaa ja silti maistuu hyvältä.
Heti seuraavana päivänä käytin jo vienosti maustunutta öljyä munaleipääni ja paahdoinpa bruschettaa varten leivän valkosipuliöljyssäni enkä sitten tomaattisalaattiin laittanut valkosipulia ollenkaan, nam!
Kannattaa kokeilla!
itselle mieluista oliiviöljyä
valkosipulinkynsiä maun mukaan
valkosipulinkynsiä maun mukaan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti