maanantai 11. kesäkuuta 2012

Marja-marenkitäytekakku

Siskoni tiedusteli, olisiko minulla ensimmäisellä lomaviikolla joku sellainen päivä, jolloin ehtisin mahdollisesti tehdä hänelle täytekakun. Valitsin maanantain, ettei jää sitten pidemmälle viikkoon. Hän halusi tarjota kesälomakakun jo hyvissä ajoin etukäteen. Lomahan alkaa vasta juhannukselta.

Makuvaihtoehtoja oli käyty katsomassa täältä blogista aiemmin ja marjakakkuun päädyttiin. Päätin kuitenkin lisätä kakkuun jotain erilaista, joten siihen tuli sitten valmiita marenkeja murskattuna.

Muuten tässä tarinassa ei ole mitään jännittävää, mutta kuljetus oli koitua kohtaloksemme. Lavaton pienehkö kuorma-auto kaasutteli autoamme päin, mutta sai kuin saikin ajolinjansa korjattua ja selvisimme pelkällä shokilla. Myöhemmin päivällä kaksi eri autoa yritti ajaa automme kylkeen, joten tuumattiin miehen kanssa yhdestä suin, että olisi parempi ollut vaan jäädä kotiin. Uskaltaudumme kuitenkin kesälaitumille ensi viikonloppuna, kunhan kaikki edessäolevat velvollisuudet on hoidettu.

Ja onnea vanhemmillemme 62 yhteisestä aviovuodesta!


vaalea sokerikakkupohja
vispikermaa
tomusokeria
kolmen marjan hilloa
marenkeja
pensasmustikoita
pensasvadelmia


2 kommenttia:

Helna kirjoitti...

Kakku sai aikaan hurraa-huutoja ja hupeni liki silmissä makeisiin suihin. Viimeisen palasen kiikutin yksikön pomolle --- tiedä vaikka muistaisi palkankorotuksella. Nimim. yrittänyttä ei laiteta

Heli kirjoitti...

:) Pidetään peukkuja! Mahtavvaa, että maistui.