lauantai 26. toukokuuta 2012

Ella Ariel

Pienen prinsessaisen ristiäiskakkuun sain kunnian tehdä koristeet. Kiitos luottamuksesta vanhemmille!

Idean koristeeseen sain Pionilta. Aiemmin olen tehnyt Ella Arielin veljen Aaronin ja serkkupojan Aten koristeet :)

Anne-mummu oli niin täpinöissään koristeista, ettei malttanut pussukkaa kädestään laskea. Olemme nimittäin samalla työpaikalla ja näin mummun pussukka kädessä koristeita esittelemässä. Niin oli mieleinen koriste, että sitä teki mieli esitellä, mitä esitellä pystyi. Nimi oli taas visusti piilotettu, mutta päätin kuitenkin koristeen hänelle paljastaa kokonaisuudessaan ottamastani kuvasta, josta nimien kohdan tietenkin ensin poistin :)

Koristeet on vadelmanmakuista kaulintamassaa, valkoista sokerimassaa, valkoista, vihreää ja sinistä marsipaania. Lisäksi käytetty kristallitomuvärejä sekä tuttifrutti crushia.

Onnea Ella Arielille aurinkoisesta ristiäispäivästä!

2 kommenttia:

Helna kirjoitti...

"Nimi oli taas visusti piilotettu, mutta oli koristeen paljastin kokonaisuudessaan kuvasta, josta nimen poistin :)"
em. lauseen sanoma on ainakin minulle täydellinen mysteerio!

Heli kirjoitti...

No niin, siis juttuhan meni näin, että sain Ellan äidiltä nimen tietoon ja vapaat kädet toteuttaa koristeet. Tein tuon ruusuvauvan ja päätin läntätä samalle alustalle nimen kanssa. Pakkasin koristeen niin, että mummu näki vain ruusuvauvan. Koristeesta olin ottanut nuo kuvat ja laitoin fbssa Ellan äidille privana. Kun mummu sitten näytti heiluvan koristepusskka kädessä töissä niin paljastin hänelle koristeen sittenkin kokonaisuudessaan kuvan muodossa. Kuvasta poistin vain nimien kohdan ;) Aukeniko yhtään? Totta kuitenkin, että aika sekavasti silti ilmaistu.