1pkt voitaikinalevyjä
1 keskikokoinen purjo
1rkl voita paistamiseen
½tl maldon yrttisuolaa
mustapippuria myllystä
1prk (150g) ranskankermaa
100g kylmäsavupororouhetta
1pss (150g) juustoraastetta
1 keskikokoinen purjo
1rkl voita paistamiseen
½tl maldon yrttisuolaa
mustapippuria myllystä
1prk (150g) ranskankermaa
100g kylmäsavupororouhetta
1pss (150g) juustoraastetta
Nosta voitaikinalevyt sulamaan leivinpaperoidulle pellille.
Hauduta silputtu purjo voissa ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Sekoita joukkoon ranskankerma, kylmäsavupororouhe ja juustoraaste.
Leikkaa voitaikinalevyt kolmeen osaan ja painele kunkin palan keskiosaan paikka täytteelle. Nosta nokare täytettä voitaikinapalalle. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti