maanantai 5. syyskuuta 2011

Lauran Hello Kitty lehtisateessa!

Laura halusi tarhasynttäreilleen Hello Kitty-kakun. Viehätyin omasta ideastani syksyisestä Hello Kitty-kakkukuvasta kakkua koristamaan. Löysin kuvan, jossa Kitty ikäänkuin potkaisee tassullaan ja siihenhän sopi ajatukseni syksyisistä lehdistä. Synttärinä ei tietenkään sada vettä, vaan lehtiä, joten sateenvarjolla Kitty voi suojata itseään lehtisateelta tai vaikka lennähtää tuulen mukana lehtikasaan :)

Kakku on suklainen. Suklaasokerikakkupohjalla on vadelmahilloa ja suklaakermavaahtoa. Päällä kaakaotomusokerilla makeutettua kermavaahtoa ja kakkukuva luonnollisesti.6 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Oi kun ihana kakku!

Heli kirjoitti...

Kiitti Piia :)

kitinen kirjoitti...

Mielettömän söpö kakku ^_^

Tulin katsomaan olisko sulla täällä mitään hyviä käyttökohteita omenalle, mutta hairahduinkin taas tuonne suklaaherkkujen puolelle ;D

Heli kirjoitti...

Kiitti kitinen! <3

No vähemmän, mutta kun täältä kotikota kotiudun omenakuorman kanssa, niin johan alkaa tulla omenaisia ohjeita siihen malliin, että korvistakin tursuaa :) Amerikkalaisen omenapiirakan tein tässä taannoin. Ja eilen tein täällä omena-kaurapaistoksen, nam :)

Suklaaherkutkin ovat hyviä!

Nimetön kirjoitti...

Kakku oli ihana - sitä henkilökohtaisesti ihailleena ja maistaneena en voi kuin hämmästellä ja hymyssä suin sitä muistella (nyt se on nimittäin syöty! Äidillekin jäi, mikä parasta ;)

Kiitos vielä Heli, luomuksesi oli ilo silmälle ja vatsalle! :) Laura perheineen ja ystävineen kiittää ja kumartaa, ja palaa asiaan viimeistään vuoden päästä!

Heli kirjoitti...

Voi, kiitos kovasti! <3 Ihanaa, että tykkäsitte syksyisestä Kittystä! Ja tietenkin, että se maistui kaikille :) Ja että äidillekin jäi ;) Varmasti teen vastakin!