Rippijuhliin meni tämäkin kakku. Lihakakuksi toivottiin kalkkunakakkua.
Yhteen väliin tuli ruohosipulia mausteeksi. Keksin lennosta lisätä dijon-sinappia mukaan ja oi, kun täytteestä tulikin oma suosikkini :D
täysjyväpaahtoleipää
kasvislientä
kalkkunaleikkelettä/suikaletta
chilituorejuustoa
creme fraichéa
***
paahdettua paprikaa (säilyke)
kevytmajoneesia
***
kalkkunaleikkelettä/suikaletta
tuorejuustoa (maustamaton)
ruohosipulia
dijon-sinappia
***
tuorejuustoa (maustamaton)
kevytmajoneesia
suippopaprikaa
kalkkunaleikkelettä
ruohosipulia
kasvislientä
kalkkunaleikkelettä/suikaletta
chilituorejuustoa
creme fraichéa
***
paahdettua paprikaa (säilyke)
kevytmajoneesia
***
kalkkunaleikkelettä/suikaletta
tuorejuustoa (maustamaton)
ruohosipulia
dijon-sinappia
***
tuorejuustoa (maustamaton)
kevytmajoneesia
suippopaprikaa
kalkkunaleikkelettä
ruohosipulia
4 kommenttia:
Nam, herkullisen näköisiä voikkari-kakkuja olet tehnyt! :)
Hei Sofiella! :) Kiitti kovasti kommentista, mukavaa oli tehdä taas kakkuja. Toivottavasti maistuivat juhlijoille :)
Hauska idea käyttää noi paprikat tuollain kaarina sivuilla -> ideat talteen ;)
Ihanaa kesänjatkoa!
Hei Pia! :)
Kiitos, parhaat ideat tulee ex tempore ;) Mietin, että pilkonko suippopaprikan neljään osaan ja teen sellaisen vähän tähteä muistuttavan kuvion, mutta sitten asettelinkin kaksi puoliskoa puolikaareksi :)
Lähetä kommentti