Eilen olin yksin kotona kisujen kanssa. No, päivä meni miltei nukkuen, mutta illalla nälkä ilmoitteli itsestään. Broilerin filepihveistä piti kehitellä jotain, koska käyttöpäivä veteli viimeisiään.
Siinäpä sitten meni toinenkin tovi, kun mietiskelin, mitä (hyvää ;D ) broilerista laittaisin. Päädyin pannupizzaan, jonka täyte olisi käynyt myös pastan tai riisin kera tarjottuna. Mutta oli tosi hyvää pizzankin täytteenä, ja erityisesti aamulla jääkaappikylmänä ;)
pohja:
3dl vehnäjauhoa
1dl ruisjauhoa
½pss kuivahiivaa
n. 2dl kuumaa vettä
3rkl öljyä
ripaus suolaa
(sokeria)
täyte:
1rs broilerin filepihvejä (maustamaton)
1 pieni punasipuli
1 pieni keltasipuli
1-2 valkosipulin kynttä
3-4 herkkusientä
(voita/öljyä paistamiseen)
1rkl dijon-sinappia (sis. persiljaa)
3rkl mustapippuri-tuorejuustoa
aura-murua maun mukaan
1dl juustoraastetta
3dl vehnäjauhoa
1dl ruisjauhoa
½pss kuivahiivaa
n. 2dl kuumaa vettä
3rkl öljyä
ripaus suolaa
(sokeria)
täyte:
1rs broilerin filepihvejä (maustamaton)
1 pieni punasipuli
1 pieni keltasipuli
1-2 valkosipulin kynttä
3-4 herkkusientä
(voita/öljyä paistamiseen)
1rkl dijon-sinappia (sis. persiljaa)
3rkl mustapippuri-tuorejuustoa
aura-murua maun mukaan
1dl juustoraastetta
Tee pizzapohja, johon voit halutessasi lisätä ripauksen sokeria (mulla ei ollut). Anna kohota sen aikaa, kun valmistat täytteen.
Sulata tarvittaessa hieman voita pannulla taia käytä öljyä. Leikkaa filepihvit paloiksi, suikaloi sipulit ja pilko sienet. Paista pannulla ensin broileria ja sitten sipulit sekä sienet kypsiksi. Lisää sinappi ja tuorejuusto. Hauduta niin, että neste on haihtunut.
Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen. Öljyä pyöreä uunivuoka ja painele pizzapohja kevyesti pohjalle sekä hieman reunoillekin. Lisää täyte, aura-murua ja lopuksi juustoraaste.
Paista pizzaa uunin keskitasolla kymmenisen minuuttia. Sitten laita pelkästään grillivastus päälle ja anna pinnan ottaa väriä viitisen minuuttia.
Ja on muuten hyvää ja täyttävää! :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti