lauantai 13. huhtikuuta 2013

Nachoja kahdessa kerroksessa

Silloin tällöin teen meille lauantai-illan herkuksi nachoannoksen. Tällä kertaa tein paistoksen kahdessa kerroksessa.

Nachoihin voi periaatteessa laittaa, mitä jääkaapista löytyy. Nyt meillä oli mm. nachopussien puolikkaita, oliivipurkin pohjat, kirsikkatomaatteja, paprikaa, punasipulia ja hieman cheddarkastiketta (cheddar-sulatejuustosta ja kermasta tehtyä).


½pss (50g) nachoja
 
400g naudan paistijauhelihaa
½ keskikokoinen punasipuli
½ paprikaa
chili-limemaustetta
ripaus suolaa
½prk salsaa
 
1dl juustokastiketta
15-20 kalamata-oliivia
100g kirsikkatomaatteja (punaisia, keltaisia)
½ punasipuli
½pss nachoja
1-2dl juustoraastetta
 
Laita puoli pussia nachoja leivinpaperoidulle uunipellille.
 
Paista jauheliha, suikaloitu punasipuli sekä paprika. Mausta chili-limemausteella, suolalla ja salsalla. Levitä paistos nachojen päälle.
 
Laita juustokastiketta paistoksen päälle sinne tänne. Lisää kalamata-oliivit, puolitetut kirsikkatomaatit, suikaloitu punasipuli, loput nachot ja päällimmäiseksi juustoraaste.
 
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 10-15 minuuttia. Tarjoa lisäksi ranskankermaa, guacamolea ja salsaa.


Ei kommentteja: