Nachoihin voi periaatteessa laittaa, mitä jääkaapista löytyy. Nyt meillä oli mm. nachopussien puolikkaita, oliivipurkin pohjat, kirsikkatomaatteja, paprikaa, punasipulia ja hieman cheddarkastiketta (cheddar-sulatejuustosta ja kermasta tehtyä).
½pss (50g) nachoja
400g naudan paistijauhelihaa
½ keskikokoinen punasipuli
½ paprikaa
chili-limemaustetta
ripaus suolaa
½prk salsaa
1dl juustokastiketta
15-20 kalamata-oliivia
100g kirsikkatomaatteja (punaisia, keltaisia)
½ punasipuli
½pss nachoja
1-2dl juustoraastetta
Paista jauheliha, suikaloitu punasipuli sekä paprika. Mausta chili-limemausteella, suolalla ja salsalla. Levitä paistos nachojen päälle.
Laita juustokastiketta paistoksen päälle sinne tänne. Lisää kalamata-oliivit, puolitetut kirsikkatomaatit, suikaloitu punasipuli, loput nachot ja päällimmäiseksi juustoraaste.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 10-15 minuuttia. Tarjoa lisäksi ranskankermaa, guacamolea ja salsaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti