maanantai 1. huhtikuuta 2013

Barbequeribsit

Löysin maukkaan makean barbeque-kastikkeen ohjeen babyribseille. Ribsien valmistus tapahtuu jo rutiinilla, sen verran monta kertaa niitä on tullut tehtyä (vaikken joka kerran olekaan päivittänyt blogiin). Suhteellisen helposti ja vähällä vaivalla saa maittavaa herkkua. Ja sorminsyötävää, ehdottomasti!

Tällä kertaa tarjosin maalaisranskalaisia Hellman'sin sinappimajoneesin ja vuonankaalisalaatin kanssa.


2kg maustamattomia babyribsejä
vettä keittämiseen
kaksinkertainen annos bbq-kastiketta
 
Laita ribsiluut kylmään veteen ja kuori pois keitinveden pinnalle kerääntyvä lihasneste, kun vesi alkaa kiehua. Anna hiljaa poreillen kypsyä tunnin ajan. Nosta sitten luut vedestä folion päälle ja anna jäähtyä hieman.

Sivele ribsien pintaan barbeque-kastiketta molemmin puolin ja paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin puoli tuntia per puoli. Käännä siis ribsiluuta välillä ja sivele lisää maukasta kastiketta päälle.

Ei kommentteja: